Roska kilsoja!

Sain tällä viikolla potkastua käyntiin roska kilsojen keräilyn.

Tiistai:

Keho oli melko ärtynyt ja se oli taas ihan sama mitä vauhteja sitä ajeli, sykkeet ihan perseellään.

39,5 km aikaan 2 tuntia.


Torstai

Kaamea tuuli enkä kotona yhtään katsognut mihin suuntaan tuulee joten ensi tuuppasin kaksi tuntia vastaiseen ja sivariin ja vikan tunnin sivaria ja myötäistä. Fiilis oli ihan kauhea ja keho todella ärtynyt. Alueilla tuli oltua seuraavasti: PK 1 h, VK 1,5 tuntia ja MK 30 minsaa.

62 km aikaan 3 tuntia.


Perjantai

Mä olen huomannut että mitä useamman päivän ajan putkeen niin yleensä se seuraava päivä on huomattavasti parempi kuin edellinen eikä tänäänkään tullut pettymystä. Pyörä kulki, hymyilytti, keho tuntui hyvältä.

42 km aikaan 2 tuntia.

Siihen päälle vielä työmätkaa 16 km ja sitä oli mennessä todella ilo ajaa. Mun lihakset kun lämpenevät hitaasti joten fiilis oli todella hyvä ja vetreä tuon kahden tunnin jälkeen, työpaikka tuli vastaan liiankin nopeasti. Ja sitten taas 6 km kotiin kylmillä lihaksillä jotka eivät edes ehdi lämmetä ei ole oma suosikkini.

Sunnuntai

Porukkalenkin alkavat heräilemään taas talven jäljiltäja lähdinkin sitten Viikin lenkille mikä oli aivan täysi virhe.

Miehet jotka ovat koko talven ajelleet ja jotka ovat terveinä pysyneet ajattavat nopeasti tämmöiset pienet naiset suohon. Viikistä Lahdentien varteen 23 km kärsimystä riitti mulle, keskari 25,3 km/h. Mä kun ihan rehellisesti luulin että ajettais rauhallisesti.

Kun mäkiä vedetään 22/25 vauhdeilla niin se on ihan liikaa mulle, oli törkeä hapotus reisissa meneillään. Yksin ajaessa kun mäessä herkästi hypähtää sykkeet VK:n puolelle niin sitten ollaan MK:lla kun peesissä yrittää pystyä. Tilanne on sama jos kuntokuski lähtee lenkille Elite miesten kanssa. Tai kilpa mies lähtee ammattilaisten kanssa, noutaja tulee ennemmin tai myöhemmin.

Ajelin rauhallisesti kotiin ja sain ilokseni todeta että nyt tuli viikon paras lenkki puolen tunnin letkassa roikkumisesta huolimatta. Vastatuulessakin syke pysyi kurissa toisin kuin torstaina.

PK 1 h 45 min, VK 28 min ja MK 14 min

53 km aikaan 2 h 30 min


Koko viikon saldo 209 kilometriä

-------------

Tarkoitus on nyt tosiaan keräillä roska kilsoja koko huhtikuu. Se toimii niin että ajan mielellään yksin mahdollisimman hiljaa ja paljon. Ajan vähän vetoja ja yritän päästä siihen tilanteeseen että mäkiä pystyy ajamaan PK sykealueella.

Nyt tuntuu ihan turhalta lähteä väkisin roikkumaan millekkään lenkille jossa on määritelty keskari tavoite, se kun ei kehitä minua millään muotoa. Mä en rehellisesti sanottuna ymmärrä tätä keskari hinkua PK-seudulla. Rasitus kun määräytyy sen mukaan että ajetaanko vastatuuleem, mäkistä reittiä vai myötäiseen ja kuinka paljon on sillä viikolla tullut jo ajettua. Jos hampaan irvessä pusketaan sitä määrättyä nopeutta olosuhteista huolimatta niin ketä se palvelee? Itselläni tomii parhaiten se että PK-ajoa on paljon ja sitä sitten höystän vedoilla jotka ovat niin kovia että taju meinaa lähteä. VK alueella tulee nyt oltua muutenkin joten sitä ei tarvitse treenata.

Tilanne näiden sykkeiden kanssa on huomattavasti parempi kuin viime keväänä, sillon jokaisessa mäessä se vain hypähti 190 tuntumaan ihan sama mitä teki . Nyt ollaan VK:lla mäessä ja korkeilla sykkeillä ajaminen tuntuu rehellisesti todella pahalta joka on erinomainen asia.

Ihan sukasta tää kuntohan on mutta näillä mennään! Tuhannen kilsaa kun ajelee hissukseen ni kyllä tämä taas tästä.

Aloitettiin muuten uusi Women only lenkki ketju foorumilla ja iloilla varmasti toisten naisten kanssa ajan. Sori miehet, teitä ei nyt haluta tuonne mukaan :)

Kommentit

Suositut tekstit