Akkain lenkki

Mitään muuta en urheilullisesti saanut tällä viikolla aikaan kun yhden lenkin ja sekin oli tänään. Foorumilla sovittiin Ritulin kanssa että startataan iltapäivällä Itä-Helsingistä. Ajettiin yhdessä 50 kilsaa reittinä Mustavuori-Sotunki-Kuninkaanmäki-Nikkilä-Hindsby-Itis

Vähän Mustavuoren jälkeen tiputtaessa isolta eturattaalta pienelle jumitti taas ketju rattaaseen kiinni ja kun sen sain kikkailtua irti ilman pysähdystä niin taas oli etuvaihtaja sekaisin. ketju nousee kauniisti mutta isolla eturattaalla vaihtaja osuu kampeen eli tasan samat ongelmat kuin aiemminkin. X-Firen kanssa on kohta käyty kaikki mahdolliset ongelmat läpi mitä jonkun pyörän kanssa voi olla. Taitaa toi etuvaihtaja lentää roskiin ja uuta tilalle, sen verran monta kertaa tota on nyt laitettu että se ei enää laittamalla parane. Ihme homma! Lenkin siis sipsutin pienellä rattaalla taas vaihteeksi läpi. Vois yrittää manata tota pyörää ja pestä sen pyhällä vedellä josko nää ongelmat sitten loppuis. Väsyttää tämä aja tunti, korjaa kaksi meininki.

Anyways! Mennessä kaameaa vastatuulta 5 m/s, siihen sitten hipsittiin milloin mitäkin vauhtia. Myötäisessä välillä taas ajeltiin 28 km/h ja välillä hissukseen. Mäet meni mallia Rituli odotteli jokaisen nyppylän jälkeen kun itse hiivin niitä ylös 10 km/h. Ei nouse ei ja syke on korkea.

Mukava ajaa ilman että olisi minnekään kiire, ei tuijotettu nopeuksia, kummatkin kapusi mäkiä omaan tahtiin ja suu kävi tietysti kokoajan. Todella piristävää!

79,5 km, keskari 22,5, PK 1 h 11 min, VK 1 h 33 min ja MK 50 min

Sykkeet yllätävän hyvät flunssan jäljiltä. Vaikeat tuuli olosuhteet ja mäkinen reitti toivat omaa lisää tuohon.

Tiistaina aamupäivällä olisi tarkoitus ajaa tuo Kallio Kierros läpi, laitan suosiolla 28 lehtisen pakan ihan vaan siltä varalta että on yhtä hyvä mäkipäivä kuin tänään.

Kommentit

Suositut tekstit