Helsingin helvetti

Nämä on taas näitä päiviä kun päässä syntyy ajatus ja siitä ei pääse millään eroon, vaan innostus ideaa kohtaan sen kun kasvaa.

Ajatushan lähti fillarifoorumilta, ketjusta jossa listataan isoimmat mäet kehä III sisäpuolella. Tottakai oli pakko puolustaa Kallio ylpeyttä ja listata sinne muutama mäki. Sitten tajusin että itseasiassa koko Kalliohan on pelkkää laskua ja nousua joten on mahdoton ajatus kertoa ihmisille kaikkia upean raastavia nousuja joita täältä löytyy mukulakivillä hoystettynä.

Paitsi mitä jos Kallio kierrros?

Perinteisesti tuo termi tarkoittaa mahdollisimman monen baarin kiertämistä yhden illan aikana ja yleensä joka kuppilassa täytyy nayttia vähintään yksi olut. Ja noita kuppiloita kun täällä on yhtä monta kuin noita nousujakin. Nyt tuo termi sitten tarkoittaa niiden nousujen ajamista ilman baari osuutta. Tai mikäs minä olen sitä estämään jos tuon urakan jälkeen haluaa lähteä yhden huurteisen nauttimaan. Belgialaistakin olutta taitaa alueelta löytyä ;)

Ajatus on niin kutkuttava että saan varmasti tämän "Helsingin helvetin" reitin suunniteltua tämän viikon aikana sekä itse myös ajettua sen.

Reitti tulee alkamaan Lautatarhankadulta ja päätttymään Linnanmäen Peacockin mäen päälle. Nousumetrejä tulee paljon.

Miten sitä voi innostua niin paljon tälläisestä ideasta? Onko se tämä klassikko kausi joka tämänkin idean kypsytti?




Kommentit

  1. Hilpeä idea! Tulen mukaan, jos ei ole fiksi/sinkulapakkoa. Sellaista ei nimittäin tallista löydy.

    VastaaPoista
  2. Itse taidan laittaa crossariin 28T pakan joten mitään itsensä kiduttamis pakkoa ei ole :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit