Prelude

Ds homma pyörähti käyntiin nyt viikonloppuna. Eilen järjestelin mekaanikkoa töihin lauantaille kun yksi tiimin kuski oli katollaan kasassa ja damageahan siitä tuli pyörälle. Tänään oli sitten auton noutamista ja muita käytännön juttuja.

Sekä tietysti menin CCH:n kuusijärven ajoleirille, en pyörällä, vaan huoltoautolla. Kaksi tuntia ajelin letkan perässä ja hain tuntumaa siihen miten ajetaan sekä pidimme vilkasta radioliikennettä Pepen kanssa radiopuhelimilla. Parillakymmenellä kuskilla oli kaksi huoltoautoa käytössään joten aika poikkeava ajopäivä tänään.

Kaksi kertaa vedin porukkaa takaisin pääjoukkoon ja se olikin vinkeetä hommaa yrittää olla tekemättä yhtään mitään ylimääräistä kun pyöräilijä on ihan kiinni auton takalasissa. Hyvää treeniä ja vähän sain tuntumaa siihen millä nopeuksilla ajetaan ja miten paljon porukan vauhti hidastuu mäessä.

Maanantaina aamulla olisi sitten startti Poriin. Huomenna nautiskelen päivästä pyörän päällä nyt kun flunssa on taittunut ja ajojalkaa taas vipattaa :)

Kommentit

Suositut tekstit