Treenii, treenii.

Maanantaina pyörittelin työmatkaa.

Tiistaina suuntasin maantiepyörä kainalossa Myllyyn opettelemaan rullien saloja Anti opastuksella, aika hätästä ja paniikinomaista touhu oli mutta pyörittelin 35 minuuttia. Pyöritys etureisi voittoista ja ajo vähintäänkin jäykkää.

Keskiviikkona lepo.

Torstaina suuntasin crossarilla Ruoholahteen tarkoituksena ajaa Annan kanssa lenkkiä. Sykkeet olivat taas aivan villit. Oli hauska huomata että sykemittari näyttää 185. jalat eivät pyörineet ollenkaan "isolla" eturatttaalla (46T) vaan hyydyin aivan täysin jopa asfaltti pätkillä joten päätin sitkuttaa lenkin läpi pienellä eturattaalla (34T). Sahasin raivokkaasti pakkaa laidasta laitaan että pysyin Annan perässä. Ajo oli kaukana hauskasta, lähinnä semmoista hampaat irvessä touhua. Tunnin ajon jälkeen sykkeet "romahtivat", pyörä alkoi kulkemaan ja olo helpottui. Vähän kuin joku olisi huomannut että hups, olempa ajanut kokoajan käsijarru päällä. Korkeiden sykkeiden suurin ongelma on se että kone ottaa kierroksia, ei hengästytä eikä tunnu niin pahalta kuin yleensä kovassa rasituksessa, mutta mitään tehoja ei itsestään saa silloin irti.

2 tuntia ajoa, 44 km ja keskisyke 176. MK:ta tuli ajettua yli tunti. Rouhasin myös toisen uuden karhean xtr polkimen kiveen teknisellä pätkällä.

Perjantaina Mylly. Menin ajoissa ajamaan ratamiesten treeneihin rullilla. Tänään Teet avusti ja pahimmat jännitykset alkoivat hellittää. Ajo suhteellisen rentoa ja aloin jo tykkäämään tuosta tuohusta. Uskalsin jopa lopussa ajaa yhdellä kädellä ja juoda samalla, jee :) Rullien jälkeen siirryin ajamaan radalle, siellä sekalaista ajoa kun jaloissa tuntui selkeästi eilinen väkisin ajaminen joten ei tehnyt mieli kauaa ajella vetoja. Päivän saldo tunti rullilla ja 30 minuuttia radalla.

Nyt viikonloppu ja maanantai tiedossa työmatka ajoa, lepo tulee ihan tarpeeseen.

Kommentit

Suositut tekstit