Eniten vituttaa kaikki

Uusi kausi 2012 tuli avattua tänään virallisesti cyclocrossin SM-kisojen merkeissä. Ei mennyt ihan putkeen omalta osaltani. Startti meni hyvin, en tippunut kyydistä vaikka pessimistinä sitä olin odottanut. Eka mäki ja pam! Keuhkoputkea alkoi polttamaan. Yritin sinnitellän Annan perässä mäkeä ylös mutta ei, tipuin ja yritin sitten rullailla polte rinnassa mäen alas ja tasaisella vauhtia lisää. Ei mitään, polte vain pahenee, en saanut Annaa kiinni tasaisella joten ajelin yksin jumbona ja vauhti senkuin vain hiipui ja tuska lisääntyi ja ajamisesta tuli todella hankalaa. Toisella kierroksella heivasin, tuloslistaan DNF. Ei siinä mitään jos eilen olisi ollut tahmea päivä niin olisin hyväksynyt tämän päiväisen vähän paremmin, mutta kun eilen sattui aurinko paistamaan ja pyörä kulkemaan yllättävän kivasti vaikka perjantaina teki tiukkaa ajaa 20 kilsan vetoja sisältänyt avaava lenkki. Ehkä se oli eilinen pitkä lenkki, tai sitten se oli 7 päivän flunssa, tai kummatkin mutta huono maku jäi tästä setistä. Zeus oli järjestänyt mielettömän hienon kisan ja se olisi oikeasti ollu hauska ajaa loppuun. SM-korttelitkin menivät paremmin kuin tämän päiväinen, vaikka en kyennyt silloin ajamaan mäkiä hyvin niin tasaisella pystyin kaasuttelemaan enkä jäänyt viimeiseksi tuloslistassa. Mur.

Noh, tein sentään jotain hyödyllistä tänään ja annoin Mikalle juomahuoltoa Eliten lähdössä. Päivä oli pitkä, 9 aamulla lähtö ja kotona oli joskus neljän tienoilla eikä oikeastaan mitään muuta jäänyt käteen kuin huonoa oloa ja vitutusta.

Ja yksi faktori joka lisää yllämainittuan olotilaa on ne kuvat joita katsojat napsii. Mä olen viimeisen kuukauden ollut aika kireellä dietillä vastoin kaikkia järkeviä neuvoja joita olen saanut ja silti sieltä kuvasta tuijottaa joku läski joka yrittää pungertaa pyörää rinnettä ylös. Tiukka linja siis jatkuu edelleen. Ainoa mihin ruuan vähyys tuntuu vaikuttavan on palautuminen, energia vajeeseen sopeutuu yllättävän hyvin. Opiskelija budjetti kiittää kun kauppalasku pienenee kummasti.

Ei kai tässä nyt muuta kuin kaksi päivää ihmettelyä ja sitten jotain varovaista kehiin, ehkä nyt olisi aikaa alkaa opettelemaan rullilla ajoa. Tai jotain.

Kommentit

Suositut tekstit