Trying

Perjantaina hilasin itseni Myllyyn ajamaan rullilla. Taukoa oli ennättänyt tulla melkein kaksi viikkoa ja olin unohtanut rullien lukon avaimen kotiin (en halua porukan lainaavan tavaroitani joten ne ovat lukossa) mutta onneksi Antti lainasi toisia rulliaan. Ajotuntuma oli erilainen joten aika jännää oli ajella. 53 min pyörittelyä höystettynä parilla vedolla. En jäänyt ajamaan radalle vaan lähdin himaan.

----

Lauantaina illalla puntti ja taas kerran menin sinne taas darrassa. 22,5 kg 8 x 5 kyykyssä ja kerta kerran jälkeen menee paremmin kun alan hahmottamaan millaisessa asennossa hommaa pitää tehdä. Toinen polveni naksuu joten se on hyvä indikaattori siihen että jos naksausta ei kuulu niin kyykky on jääny armottoman vajaaksi.

Lisäksi alettiin tekemään uusia juttua: penkkipunnerrus (5 kg 20x3) ja kulmasoutu (5 kg 20x3). Kulmasoutu osoittautui selkeästi vaikeammaksi tehdä itselleni. Ratsastus vuosien aikana paskoin alaselkäni niin että nikamia on jouduttu laittamaan takaisin oikeaan asentoon. Joten mielelläni teen kaiken alaselkä pyöreänä ja taas notkossa pitäminen tuntuu äärettömän epämukavalta sekä selkä protestoi.

Mukava treeni kuitenkin taas kerran.

----

Sunnuntaina Herttoniemen portaat Antin kanssa. 1 h 30 min ja 13 kertaa ne tuli käveltyä ylös. Ei tuntunut kauheen kivalta ja olisinkin kaivannut oikeastaan kevyttä ajoa kuin raskasta kävelyä mutta tulipa kärsittyä.

Portaista suunnistettiin Myllyyn ja pyöriteltiin vielä 30 minuuttia rullilla, itse vedin kevyesti ilman ainuttakaan vetoa.

Äsken kun latasin treenien tiedot polarilta koneelle niin yllätykseni huomasin että rullilla tuli tehtyä uusi matalimmat sykkeet koskaan treeni. Keskisyke 150! Yleensä ollaan jossain 160 tietämillä kun on kevyestä treenistä kyse.

----

Maanantaina taas puntille ja lähtiessani liikkeelle valoista Hesarilla joku sukkahousu sankari hybridillään ilmeistyi rinnalle ja yritti ohi. Mitäs siinä muuta voi tehdä kuin kiihdyttää vauhtia? Tyypillä oli nastat alla ja Linnanmäen kohdalla nastojen ropina oli jo hiipunut pois. Kylmillä lihaksilla revittely ei kuulu suosikkeihini mutta pitää sitä vähän kouluttaa kun mitään käytöstapoja ei ole.

Kyykyssä 25 kg. Penkissä ja kulmasoudussa 7,5 kg. Jumppapallon päällä meinasi päästä itku kun keho oli aivan rikki eilisistä portaista, olo kuitenkin parani loppua kohden.

Jos jotakuta nyt kiinnostaa että mitä jumppapallo ohjelmaa me oikein siellä tehdään niin tässä se on:

http://www.nsca-lift.org/perform/Issues/0206.pdf
Sivulta 12 alkaen viikko taulukko ja kuvat eri liikeistä.

Tuon venytyksen ja vanutuksen jälkeen keho on virkeä ja lihakset lämpimät joten ajan vähän pidempää reittiä himaan missä tulee ajettua vetoja. Yleensä ajan 3 lyhyttä mutta nyt olo oli niin maagisen hyvä että niistä tulikin 3 pitkää. Sivari osuuksista päästyäni myötäisessä pyörä kulki hyvin ja tuntui että pidempäänkin olisi voinut revitellä.

Pari tuntia sen jälkeen kun saavuin himaan niin poskionteloissa alkoi kihelmöimään ja päätä särkemään. Aamulla heräsin sitten kipeänä. Toivottavasti menee pian ohi, on viime aikoina tullut otettua turhan löysästi ja ajokilsoja ei ole nimeksikään.

Laihduttelu on alkanut tuottaa tulosta. 30 tuumaiset farkut ovat taas arkea eli seuraavaksi tähtään 28 tuumaan. Nälkä ei vaivaa ja olo on virkeä vaikka ruokaa tulee syötyä todella vähän.

Kommentit

Suositut tekstit