Känkkäränkkä

Alkaa pikkuhiljaa iskeä energia vajeet päälle täydellä teholla. Parina aikaisempana päivänä keho on vain ollu väsynyt mutta tänään oltiin jo ihan sekaisin.
Pienet nousut saivat aikaa tämmöistä vaikka yritin hipsiä niitä rauhakseen ylös, harvoin sykkeet käyvät noin matalalla pk-vaudilla saati sitten korkealla. Olo oli ihan ihan hirveä mutta alkoi tunnin jälkeen parantua. Pysyttelin poluilta pois kun olin yksin liikenteessä, mutta yhtä rantaviivaa oli pakko päästä tutkimaan. Jäljistä päätellen joku muukin urpo oli käynyt rannassa pyörimässä pyörällä. Paljon upottavaa mutaa ja taas aivan rannassa karkeaa isokokoista "sepeliä" jota oli aika haastavaa ajella mutta helpompi kuin muta. Kesällä varmaan enempi jees.

Lenkin jälkeen menin salille taas kyykkäämään. Tänään 7,5 kg 8x5, reidet eivät olisi meinanneet jaksaa toimia ollenkaan ja tekniikka hajoili ihan huolella.

Sain taas ylläri työvuoroja viikonlopuksi mutta itseasiassa en pane ollenkaan pahakseni, nyt ei vaan jaksa ajaa. Ehkä ensi viikolla parempi meininki?

Kommentit

Suositut tekstit