Hiljaisuus

Mites meni viikon treenit? No ei oikein mitenkään.

Krapulaa uhmaten raahauduin maanantaina puntille. Eka treeni kyykkyjä kepillä ja naisten tangolla. Sitten pitikin arvailla mikä seinällä roikkuvista 50 eri tangosta on miesten painnonnosto tanko ja vielä testattiin jäikö viime kerran höpinät eri tangoista mielen. Ei jäänyt.

Päivän ehdottomasti söpöin hetki oli kun yritin punnertaa sitä 20 kg:n tankoa telineeseen. Ei onnistunut ja Rolle näytös mielessä nosti sen yhdellä kädellä.

Olisi ihan suotavaa että pystyisin liikuttelemaan niitä tankoja ja painoja joita tulen käyttämään joten jotain treeniä käsillekkin on tiedossa.

Kyykyt 8 x 5 20 kg meni ihan jees, lopussa taas tekniikka hajoili kun voimat olivat taas vähissä. Erinomaista treeniä kyllä.

Muuten tällä viikolla en ole tehnyt yhtään mitään. Työharjoittelu on osoittautunut niin ajatus työksi että illalla viilis on ollut niin väsynyt että 3 iltaa meni koomatessa sohvalla.

Tänään olisi tarkoitus skarpata ja mennnä vähän rullailemaan myllyyn, tuonne harmauteen ei nyt löydy inspiraatiota.

Ensi kausi on saamassa mielenkiintoisen käänteen, katsotaan mitä tapahtuu ;)

Kommentit

  1. Kuulostaa ihan mun salilla käynniltä. :) Jalat jaksaa tehä hyvin, mutta käsistä loppuu puhti. Tosin nyt on alkanu treeni kääntyy käsi/rinta painotteiseks.

    Hauskoja treenejä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hyviä treenejä myös sinne :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit