Hei, taas tiputaan

Viikonloppuna jäi tosiaan ajot ajamatta, työmatkaa tuli suhattua mutta sitä ei nyt lasketa.

Keho on nyt viikossa tottunut vähä kaloriseen elämään, enää ei sokerit heittele aivan villisti ympäriinsä ja on paljon helpompaa noin muutenkin.

Eilen oli taas vuorossa puntti, Noora tuli mukaan meininkeihin ja pääsi pienen tekniikka katsauksen jälkeen suoraan nostamaan 10 kg:n painolla. puolessa välissä lisättin vielä 2,5 kg lisää ja vika sarja oli jo itselläni hirveetä tuskaa, reidet väsyivät.

Lisäksi jumppapallo meininkejä taas kerran, syvät vatsalihakset olivatkin kipeät perjantain jäljiltä vaikka sitä ei arki elämässä huomaakkaan.

Viikonlopun olen taas jossain muualla kuin pyörän päälllä joten Philip houkutteli minut Hepon tiistain cc-lenkille. Se oli aivan täysi virhe lähteä sinne.

Tiesin jo kyllä etukäteen että en varmaan jaksa kauaa siellä roikkua mutta että 7 minuuttia? Miehet ajavat kovaa ja kun lähdetään maunulan majalta niin kumpuileva maasto tekee tehtävänsä; Minä nimittäin en jaksa ajaa edes niitä pieniä nousuja yli 25 vauhteja vaan tipun melko nopeasti kelkasta. reidet huutavat tuskasta ja syke on katossa ja koneesta ei vaan löydy sitä vaihdetta millä sen nyppylän pääsisi ylös hyytymättä.

Näin kävi tänäänkin ja katselin perävalojen katoamista metsään. En kuitenkaan kääntynyt kotiin vaan ajoin Paloheinään ja sieltä joen vartta Haltialaan ja kohti Viikkiä. PK-sykkeillä ajaessa vaatetta oli selkeästi aivan liian vähän -2 asteeseen. Sitä ei vaan koskaan opi.

Muutama kilsa ennen Viikkiä Hepon letka tuli takaa ohi. Olivat ajaneet jotain kummallista ketun lenkkiä ja päätin kokeilla uudelleen ja hyppäsin junaan mukaan. Tasaisella meni kivasti, eka nyppylä ja taas sai olla ajamassa kirillä kiinni siitä selvittyäni. Tommosta jojoilua se oli sitten koko matkan viikki-herttoniemi-vallila. Ihanan kevyttä.

Oli muuten eka ja vika nopea tempoisempi lenkki tälle talvelle, se voi olla että tämä puntti + matalat energiat vaikuttavat siihen ei vaan jaksa. Mutta varmaan osa selittyy näillä aivan surkeilla kestävyys voimatasoilla. Kauheeta kuraa kummiskin, paljon kivempaa ajaa PK:ta ja random vetoja, ei tartte kärsiä.

Kommentit

Suositut tekstit