Oh what a feeling


Keskiviikkona oli mahdollisuus lähteä ajoissa ajamaan joten sitä myös hyödynsin. Kun odottelin Rollea vanhankaupunginkoskella niin napsin parit kuvat. X-fire odottaa edelleen varaosia joten työjuhta on nyt ollut käytössä, voi olla että lumet tulevat maahan ennen kuin se korvake on Suomessa. Aika paljon slouppia näissä 41 cm rungoissa, näyttävät hassuilta.


Ajettiin mukavat kaksi tuntia. Tai no siinä mielessä mukavat että vastatuuli ja pehmeät hiekkatiet olivat mennessä ja takaisin tullessa myötäistä ja kova pinta ajella. Innostuttiin jopa ajamaan muutamia vetoa.

Tänään menin sitten poikkeuksellisesti puntille. Tekniikka tangolle sanottiin nyt bye bye ja seinältä otettiin ihan naisten tanko. Painoa 15 kg. 3 sarjaa ensi sillä ja sitten laitettiin vielä 2,5 kg lisää painoa.

Ensi kerralla tiedossa 20 kg:n miesten tangolla kyykkäämistä, pikkuhiljaa ylöspäin. Mitähän on painot keväällä?

Kotimatkan ajorata pätkät tuli ajettua täysiä, hyvää intervallia kisata autojen kanssa 32 mm kumeilla, niillä kun on 40 km/h rajoitus.

Viikonlopun nesteytän itseäni laivalla, kisakunto voi olla aika koetuksella kun viime aikoina baarissa hilluminen on jäänyt minimiin. Kai tästä hengissä selvitään?

Kommentit

Suositut tekstit