Sotanorsu

Tammikuusta ja joulupyhien mässäily krapulasta ei ole tietoakaan, mutta silti koko paketti on nyt ihan remontissa.

Tänään suunnistin Ruskeasuon Urheiluhallille, tarkemmin sanottuna painonnosto saliin. Siellä odotti Rolle joka on painnonnoston valmentaja. Sali itsessään on karu paikka, ei peilejä, ei radiota, ainoastaan tankoja, painoja ja jotain perus punttilaitteita. Eli juuri se mesta missä isot pojat treenaa eikä vilkuile itseään peilistä.

Tekniikka tanko ja 5 x 8 sarjat 5 kg painolla. Ihan puhdasta tekniikka kyykkyä siis. Silti reidet ottivat itseensä ja ikävältä tuntui, mutta eiköhän se tästä lähde.

Kyykkyjen jälkeen kaivettiin jumppapallo nurkasta ja lisää uusia juttuja kehiin. Pallon päällä painottelua, lankkua, vatsoja, jalkoja ja muita liikeitä.

Pari tuntia meni heilahtamalla ja tarkoitus on nyt alkaa käymään kahtena päivänä viikossa hommaamassa junttivoimaa.

Ennen kun lähdin pois eksyin vaa'an päälle: 69,7 kg.

Nyt pienenee ruokalasku ihan minimiin ja karulla puhelin konsultaatiolla tultiin siihen tulokseen että päivittäinen energian saanti saa olla max. 1200 kaloria jos haluan saada kilon pois per viikko. Tästä ei tule hauskaa, mutta minkäs teet kun painoa on tullut lisää 4 kuukauessa 5 kg vaikka olen mukamas ollut laihiksella, olisi pittänyt käydä seisoskelemassa vaa'alla viikoittain niin tässä jamassa en olisi. Mä oon ihan eksyksissä tän syömisen kanssa, mutta kai tää oikea suunta jostain löytyy.

Tolla energian saannilla ei enää ajella vauhdikkaita lenkkejä, taidan joutua puurtamaan yksin metsässä hissukseen todellista pk vauhtia kaksi kuukautta tai jotain.

Maanantait. Nää on välillä tämmösiä ikäviä päiviä. Ei naurata ei, suorastaan masentaa.

Kommentit

Suositut tekstit