Tilinpäätös kaudelle 2012

Saatiin eilen huollon osalta kausi pakettiin vaikka muutamia kisoja on edelleen kalenterissa. Pääsin rakentamaan tuhkasta vuoden alusta huoltoa ja muutakin tiimin pyörittämiseen tarvittavaa infraa Pertun opastuksessa. Äärettömän opettavainen kausi ja siihen on sisältynyt onnistumisia ja mokia. Hienoa on ollut hypätä tekemään jotain täysin uutta, vaikka välillä onkin koko viikonlopun kisareissuilla takki tyhjentynyt ihan täysin.

Huolto on raakaa puuhaa. Aamut ovat aikaisia, etukäteissuunnittelu on välttämätöntä ja illalla venähtää pitkäksi autoa palautellessa ja kamaa roudatessa. Sähköposteja on tullut kirjoitettua yli sata kappaletta ja puhelin on rallattanut. Ongelmia on riittänyt ja suunnilleen kaikki mahdollinen auton hajoamista lukuunottamatta on tullut koettua.

Silti tässä on jotain mikä viehättää. Ensi kaudella jatkan samassa puuhassa huomattavasti kokeneempana ja viisaampana. Loppu kausi menee taustalla häärätessä sekä asioita hoitaessa ja hiomalla ensi kauden kuvioita kuntoon.

Kisakaudella omat ajot ovat jäissä viikonloppuisin joten tämä homma ei sovi kovinkään hyvin täysiä treenaavalle tai muuten kiireiselle. Omaa pyörää on aivan turha ottaa kisareissulle mukaan tilaa viemään, on puhdasta utopiaa että kiireisen viikonlopun aikana edes jaksaisi miettiä ajamista. Tai jos jaksaa niin joko huolto on vedetty läpi vähän sinne päin tai sitten kyseessä on yli-ihminen.

Tiivistetysti DS hommaan sisältyy paljon tekemista, vastuuta, suunnittelua, tiedotusta, aikataulutusta ja ehkä vähän valtaakin ja kenties arvovaltaa.

Unohtaa ei sovi tietenkään muita henkilöitä jotka ovat taustalla hääräämässä joten kiitokset kaikille!

Katsotaan mitä ensi kausi tuo tullessaan, nyt on sellaiset tunnelmat että olen ihan loman tarpeessa :)










Kommentit

Suositut tekstit