Splendid holiday

Pari päivää lomaa vielä jäljella ja voi jeesus mitä settiä taas. Päivän huikea aktiviteetti (kävely uima-altaalle sisäpihalle ja takaisin) aiheutti taas niin messevää väsymystä että nukuin monta tuntia. Espanjalaisilla lapsilla alkoi loma joten seuranani altaalla oli 15 lasta ja pari aikuista. Parsaa huusivat kovasti joten melko selvää on mikä joukkue on suosikki.

Herättyäni päästiin toteamaan että reissussa mukana olevalla rappio teinillä ei ole enää paluu lentoa Air Finlandin mentyä konkkaan. Lentoja kyllä olisi ollut mutta ekaa kertaa reissussa ollelle piti löytää suora lento takasin Suomeen  joten siinä meillä olikin hupia useammaksi tunniksi. Lento löytyi ja teini jatkaa lomailuaan viikon loppuun.

Iltaisin on tukahduttavan kuuma ja ollaankin pidetty parvekkeen ovea auki. Äsken kuintenkin sisälle lensi iso torakka ja minähän sen sain pyydystää ja heittää ulos, kaksi muuta asukkia kun kirkuivat ja pakenivat omiin huoneisiinsa. Nämä lentävät ystävämme kuulemma munivat samantien jos ne liiskaa, joten pydystäminen oli varsinainen episodi lentotaidon takia.

Mites ajot? Noh, viime viikolla tuli huikeat 164 km. Horisen noista sitten myöhemmin kun saan tämän viikon ajot pakettiin, aika vähän mitään kerrottavaa on. Kehon ying&yang on nyt aika epävakaa.

Bongasin paikallisesta optikkoliikkeestä Oakleyn Jawbonet ihan ok hintaan. Saksasta olisi lasit saanut 10 euroa edullisemmin joten hintaeron ollessa minimaalinen päätin vähän nostaa mielialaa törsäämällä.

Sunnuntaina Royal ajo, siitä tulee heittämällä vuoden pisin lenkki. Odotukset itsellä nolla. Vinkkinä muille mahdollisille lähtijoille että jalkarannan tie on todella mäkinen joten itse jätän tuon 11-28 pakan ajoon. Voi olla aika väsynyttä menoa loppu lenkistä ainakin itselläni. Olisi kiva ajaa maaliin eikä taluttaa. Luvattu vesisadetta ja lämmintä joten se kombo on ihan ok.

Kommentit

Suositut tekstit