Vaikeita päätöksiä

Soittelu rumballa selvisi että julkiselle puolelle ei ole toivoakaan saada aikoja ennen syksyä. Olo oli ihan kohtuullinen jo useamman päivän joten ajattelin jo että ei tässä sitten mitään hätää vaan säädin jo epävarman suunnitelman B. Tänään kuitenkin lenkillä tein hidasta kuolemaa 40 km:n ajan ja olo oli todella heikko. En tiedä johtuiko se siitepölystä ja siitä että ajoin keskellä päivää vai mistä mutta 21,6 keskarilla sain keskisykkeen pidettyä juuri ja juuri 161:ssa. Todellisuudessa puolet lenkistä meni PK:lla ja toinen puoli VK:lla. Näin huonoa oloa ei ole ollutkaan sitten sen sunnuntain kun kuume nousi kesken ajon. Se siitä maagisesti helpottavasta astmalääkkeestä... 5 tunnin sohvalla loikoilun jälkeen olo muuttui huonosta kohtalaiseksi. Pitää yrittää nyt välttää ajamista ennen klo 18:sta jos siitä olisi edes jotain pientä helpotusta, koivu kun pölyttää klo 10-16.

Maanantaina aloitan soittelun ensin urheilulääketieteeseen keskittyneisiin instituutioihin ja sen jälkeen muihin vakavasti otettaviin yksityisiin lääkäriasemiin joilla on jonkin sortin ekspertti listoillaan.

Milläs tämä riemu rahoitetaan? Joudun valitettavasti myymään alumiinisen X-Bow:n pois, muita järkeviä vaihtoehtoja ei oikeastaan ole. Rungon koko on 41 cm jos jollakin heräsi mielenkiinto.

Olen menossa Espanjaan kahdeksi viikoksi kesäkuussa ja nyt takaraivossa kolkuttelee pelko siitä että kivasta pyöräilylomasta tulee hidasta kuolemaa muistuttava olotila jonka koin tänään. Kuukausi aikaa saada asiat kuntoon. Tik tok!

Huomenna hääräänmään Tampereelle, parasta doupata särkylääkkeitä tarpeeksi jotta jotenkin jaksan vetää homman läpi!

Kommentit

Suositut tekstit