Maailmassa on vielä ihan käsittämättömän upeita ihmisiä!

Sain eilen viestiä pyöräilevältä lääkäriltä koskien tätä mun terveydentilaa. Sain kullanarvoisia neuvoja ja tarjouksen siitä että saan neuvoja ja perus hoitoa vuoden loppuun asti ilman veloitusta.

Nyt istun sitten kotona Pef /Fev1 mittarin kanssa, sain lisäksi lisää reseptejä ja neuvoja. Tarkoitus olisi nyt saada oli siihen kuntoon että kuukauden päästä ei mene loma pilalle ja sadaan vielä pefillä selville se täyttyykö astman kriteerit. Spesifistiset testit vaativat edelleen urheilulääkäriasemalla vierailua ja se maksaa. Mikäli pef osoittautuu negatiivikseksi niin sitten haetaan uutta suuntaa. Tiistaina saan alkaa vetämään uutta lääkettä ja sillä olo pitäisi viimeistään saada oireettomaksi ja sitä todella odotan!

Tää oo ihan uskomatonta että näin upeita ihmisiä vielä löytyy tällä vuosisadalla! Ihan mieletöntä. Tää on näitä onko tämä enää edes todellista hetkiä.

Ps. Suosittelen lämpimästi kaikkia hankkimaan itselleen sairaskuluvakuutuksen. Itse olisi se pitänyt hankkia mutta nyt se on liian myöhäistä näitä hoitoja ajatellen, saisin keuhkosairaudet poissulkevan lausekkeen. Mutta olkaa te viisaampia!

Kommentit

Suositut tekstit