Yllättätysmomentteja

Maanantai iltana aloin aavistelemaan että nyt tulee flunssa. Sieltä se sitten tulla tupasahti joten alkuviikon vietin tiukasti kotona temättä mitään.

Perjantai aamuna kävi selväksi että kyseessä ei ole enää flunssa vaan alkava keuhkoputkentulehdus. Oli kyllä oikein kunnon yllätysmomentti! Tämä on varmaan se miten luonto karsii heikot pois, jos et kykene parantumaan flunssasta täydellisessä levossa, niin se heittää sitten pahempaa settiä kehiin. Onneksi nykyään on lääkkeet.

Perjantaina illalla vilkaisin sähköpostit ja siellä oli pyöräkauppiaalta viesti jossa  luki että huomenna saat Feltin. Täh? Minka ihmeen Feltin?

Lauantai aamuna sinne siis ja mitä sieltä löytyikään:





 Feltillä olivat kuulleet että aion olla mukana häärämässä pyöräkrossiparkissa ja että pyörä puuttuu, joten toimittivat tämän (Sector Pro X 2013) sitten Cycle Centeriin.


Todella hämmästynyt fiilis! Tuli niin täytenä yllätyksenä kuin vaan olla ja voi. Kiitos Felt ja Cycle Center!

Vähän polttelisi lähteä ajamaan. Ikävä kyllä polte rinnassa vetää vielä pidemmän korren joten toivottavasti pääsen ensi viikolla radalle mukaan treeneihin avustamaan niitä oikeita vetäjiä. Omat ajot on varmaan vielä tovin jäissä mutta kunhan nyt jotain pääsis tekemään. 





Kommentit

Suositut tekstit