Lisää radan kiertoa

Tiistaina yritin ajaa duuniin pyörällä. 8 kilsaa, järjetön väsähdys ja fyysisesti todella huono olo. Loput 6 kilsaa meni sitten hampaat irvessä, aikaa taisi mennä jotain 40 minuuttia. Työpäivä palautumista ja kotiin samoilla tuloksilla. Tässä oli sitten kait vika kerta kun ajan työmatkaa kunnes jotain alkaa selviämään ja saan lääkkeet.

Illalla menin sitten taas kivikon radalle ajamaan BMX treeneihin. Sain kuitumaasturin ja päivän teema oli pumppaaminen. Fiilis oli ihan pökkelö ja olin todella kujalla, maantiepyörän päällä kun ei kauheesti yläkroppaa tarvita.

Lauantaina taas radalle treeneihin treemaamaan. Laina pyörää ei löytynyt,  joten ajelin crossarilla. Oma runko on niin pieni että crossikumeilla tulee toeclappingiä. Eka hyppy, kenkä osuu renkaaseen ja se oli siinä ja siinä pysyinkö pystyssä. En suosittele radalla ajamista crossarilla mikäli kokemusta lajista ja rautaista pyörän käsittelytaitoa ei löydy taustalta.

Itselläni on ollut ongelmana yläkummulta lähtiessä se että ekalla kummulla tulee ilmalento. Pyörä pitäs pystyä pitään maassa, mutta kun tekniikka on hakusessa niin eihän se maassa pysty. Pumppaaminen tuntuu todella vieraalta edelleen, en ole oikein tottunut heilumaan pyörän päällä.

Hauskaa puuhaa ja kyllähän tohon on kipinä syttynyt.

Sunnuntaina piti lähteä crossaamaan kelkkapuistoon, mutta keuhkoputki oli aivan räkäinen ja olo uupunut. Liittynee hyvin vahvasti liikuntaan. Tänään edelleen sama juttu, räkää, uupumusta ja väsymystä. Käveleminen tuntuu ylivoimaiselta.

Mä nyt varmaan sitten yritän ajella tuolla BMX radalla ja pitää jotenkin edes kuntoa ylhäällä. Ajaminen siellä onnistuu kun kierros on lyhyt ja aina sen jälkeen voi tehdä välikuoleman.  

Parin viikon päästä kuulen lääkäriltä nyt tehdyistä testeistä. Olen melko varma että lisätestejä tarvitaan, kyseessä ei ole ainakaan astma hoitajien kommenttien mukaan. Toivottavasti asiat selviää ennen pakasten alkua, edellisinä talvina ilman kylmettyä kunto on hiipunut aivan täysin. Nyt on ollut extrana koko vuoden kestävät ongelmat joten pakkaset saattaa tuoda ikävän yllärin tullessaan. Kauhulla odottelen.

Kommentit

Suositut tekstit