Hassuja huomioita

1. Kortisoni & aurinko

Vielä viime kesänä olin sitä ihmistyyppiä joka ei pala koskaa, iho vain imee auringon itseensä ja muuttuu kauniin väriseksi

Kortisoni ohentaa ihoa ja sen on kyllä huomannut. Etelässä paloin välittömästi ilman 50 suojakerrointa. Kahden viikon pohjarusketus ei auttanut vaan iho palaa täälläkin todella pahasti ja vähäisestä auringosta. Värihän se punainenkin on mutta suojaa iholle siis!

2. Lentäminen

Oletko koskaan ihmetellyt miksi sairastut kun palaat treeni lomalta takaisin Suomeen? Koneessa on ilmastointi joka kierrättää samaa ilmaa koko lennon ajan. Tämä yhdistettynä viileään lämpötilaan, yhteenkin koneessa istuvaan sairaaseen kanssa matkustajaan ja treenaamisesta ärsyyntyneeseen kehoon on varma sairastumis cocktail. Kasvosuojus taitaa olla ainoa keino välttää sairastuminen. Näin kertoi lääkäri maanantaina.

3. Ruokavalio tekee ihmeitä

Kohta kaksi viikkoa olen vältellyt vehnää, maissia ja ruista. Olo on pirteä, turvotukset ovat kadonneet, vatsa ei kiukkua sekä paino on alkanut nopeasti laskemaan.

Onkohan tuo ihme kun ei tule syötyä leivoksia, hampurilaisia tai muutakaan rasvaa ja nopeita hiilareita sisältävää safkaa.

Jos haluat tehokkaan dietin talven ajaksi niin tässä se on. Jätät vain kaiken vehnää ja ruista sisältävän pois ja syöt kauraa ja riisiä. Vaatiin vähän itsekuria mutta tekee ihmeitä! Aamupalalla voi aivan hyvin syödä puuroa, kananmunia, pekonia ja salaattia sen ruisleivän sijasta. Kohtuudella toki :)

4. Se missä olet huono on syy tehdä sitä

kahden viikon rääkäys loma teki ihmeitä. Mäki nousee huomattavasti paremmin ja oma asenne on ihan erilainen kun tiedän että täällä ei ole 8 kilometkin nousuja. Oli se sitten henkinen tai fyysinen heikkous niin sitä kannattaa treenata, auttaa meinaan ihan hirveästi. 

Kommentit

Suositut tekstit