Hip hip!

Vähän väsyneillä fiiliksillä on tullut vedettyä useampi viikko. Vuoden alusta on tullut ajoa keskimäärin 3 tuntia per viikko ja jotain parannusta alkaa näkyä.

Viime viikolla uskaltauduin ulos ajamaan jo ihan lenkkiä ja kahtena kertana tuli ajettua kaksi tuntia. Ajotunteja tuli 6 ja kaikki ulkona pakerrettuja joka on aikamoista ottaen huomioon tämän täydellisesti menneen alku vuoden. Sykkeistä en edes jaksa sanoa mitään, hyvältä ei näytä.

Niin paljoin kuin mä rakastankin porukassa ajoa niin nyt pitäisi ensi viikolla ajaa ainakin yksi PK-lenkki ihan yksin. Silloin olisi mahdollista edes teoriassa ajaa muillakin alueilla kuin VK ja MK kun vain jaksan piipertää hissukseen eteenpäin.

Tämä viikko menikin sitten vaudikkaan viime viikon jäljiltä tosi väsyneesti. Kävin yhdellä lenkillä ja se oli varsin tervaa joten olen ottanut varsin rennosti.

Puntilla on myös ilmennyt ongelmia siinä muodossa että jalat pamahtivat todella kipeiksi sekä tukkoisiksi useammaksi päiväksi treenin jälkeen. Maanantaina otin kuvioihin mukaan heran ja malton eli palautusjuoman sekä sarjat lyhennettiin kakkosiksi kyykyssä. Se auttoi välittömästi ongelmiin. Lähdettiin myös hakemaan missä menee painon kanssa raja. Se on nyt sitten 35 kg kyykyssä ja varmaan sarjoja pidennetään jossain kohtaa kun jaksan paremmin, mutta nyt mennään näillä. Mukavaa vaihtelua.

Ilmainen pyörän huoltokin löysi kodin itselleen - nimittäin eilen. Useampi viikkohan siinä meni ennen kuin kelpasi kenellekkään mutta helmikuun hyvä työ tuli tehtyä.

Varsin surkea kuukausi, en malta odottaa maaliskuuta!

Kommentit

Suositut tekstit