:)

koko viikko meni työmatkaa kahlatessa, tiistäina kävin myös salilla tekemässä jotain missä ei oikein ollut intoa mukana. Jalat oli todella väsyneet koko viikon lähinnä tuosta ajamisesta.

Perjantaina suuntasin työpaikan salille ja hämmästykseni huomasin että kyykyssä 35 kg 5*2 meni todella kevyesti mitä se ei ollut tiistaina. Aloin lisäilemään painoa ja pääsin 42,5 kg:hen. Mä olin todella äkäinen ulkona ajamisen vaikeudesta koko viikon, mutta nyt tuli se fiilis että voisin melkein heittää ylä femman ilmojen herran kanssa. Kyllähän mä tiesin että ulkona se menee voima vääntämiseksi mutta melko konkreettisiä tuloksia.

Illalla menin vielä Myllyyn ajamaan rullia 50 minuutiksi ja kävin radalla kääntymässä kun testasin uutta ergo tankoa ja stemmiä maantiepyörässä. Tilatessa vertailin vanhan ja uuden tangon mittoja ja tulin siihen tulokseen että otan 110 mm stemmin. Rullilla tangon etäisyys tuntui huonolta ja hetken olin jo sitä mieltä että 100 mm olisi ollut sittenkin oikea, mutta radalla se oli todella passeli, vaatii siis pientä totuttelua.




Lauantaina totesin että nyt on jalat kipeät, kiitos viikon raskaan ajamisen. Lähdin Antin kanssa Myllyyn rullailemaan tunniksi. 50-19 välityksellä sain jalat auki ja päivän käyntiin.

Kommentit

Suositut tekstit