Jaa?

Nyt täytyy sanoa että vähän alkaa huolestuttamaan. 9 päivän kortisoni kuuri on ohi ja tänään sitten ajattelin lähteä crossaamaan kun virtaa oli kuin pienessä eläimessä ja olo oli erinomainen.

Eihän se ihan silleen sitten mennyt. Keuhkoputki kipeytyi voimakkaasti heti jos vauhdit tasaisella olivat yli 20 km/h. Mäkeä pystyi ajamaan 10 km/h. Samaan aikaan jalat eivät menneet hapoille missään kohtaa, voimaa olisi löytynyt ajaa kovempaakin mutta se ei nyt ollut mahdollista. Eli samaan aikaan keuhoputki ärtyi voimakkaasti ja meinasin jäätyä pyörän päälle pystyyn. Se on jännä tunne se. Tunnin pyörin ympäriinsä lähialueilla.

Mikä on sen taudin nimi jossa rasituskestävyys on aivan surkea, kortisoni kuurilla saadaan aikaiseksi arkeen toimintakunto (jaksaa kävellä, jaksaa nousta portaita, ei jatkuvaa lämpöä ja heikotusta) mutta rasitus aiheuttaa voimakkaita reaktioita? Nyt sitten peukut pystyyn että kyseessä on ainoastaan rasitusastma. Emmä kyllä ihan ymmärrä tälläsiä reaktioita voi syntyä kun tosiaan 20 mg kortisoni tabletteja on tullut naitittua sen 9 päivää.

Onneksi pääsen taas tiistaina puhumaan lääkärin kanssa, vähän meinaa tosiaan huoli nousta pintaan. 

Kommentit

Suositut tekstit