****, ****, *******!!!!!

Olettettavat viikon treenit:

Keskiviikko:

57 minuuttia rullilla. Keho oli melkoisen jumissa, sykkeet huiteli missä sattui ja kun alla oli crossari niin välityksien kanssa oli vähän niin ja näin, not fun.

----

Torstai

Siirtymä ajoa + puntti

Menomatkalla oltiin taas vahvasti VK:n ja MK:n puolella ja ajaminen oli ihan kauheaa shaissea.

Puntti

Kyykky 20 kg 5*5
Penkki 20 kg 3*8 (duunipaikan salilla ei tunneta käsitystä äpärätanko/naistentanko mutta kyllähän tuo nousi siitä huolimatta, progress!)
Kulmasoutu 8 kg 3*10 per käsi.

+jumppapallo setti

Yllättäen kotiinpäin mennessä fiilis oli paljon parempi ajaessa ja sykkeet pysyivät noin suunnilleen hanskassa. Löysimpä itseni pitkästä aikaa pakettiauton peesistä Hesarilla joten pyörä liikahti.

Jos eksyn ulos jostain syystä ajamaan jatkossa niin taidan yrittää kaveerata tämän kiukuttelevan kehon kanssa ja lämpätä rullilla semmoiset 30 minuuttia or so.

-----

Perjantai

Rullat 40 minuuttia. Taas mentiin VK:n puolella, oli niin pahan tuntuista ajamista että en nyt muista milloin on ollut näin huono olo. Sykkeet eivät tippuneet ollenkaan alas.

Siihen päälle vielä 30 minuuttia sekalaista kaahotusta radalla jossa ei ollut päätä eikä häntää. Olisi pitänyt kiltisti ajaa 25 vauhteja ja yrittää saada sykkeet alas mutta en jaksanut kun ketutus kerroin alkaa olemaan aika korkealla.

Yhteensä ajoa siis 1 h 10 min. Kahden tunnin treenit oli tavoitteena joten taas tuli mahalasku.

-----

Siinä taisi olla tämän viikon ajot jollei ihme tapahdu sunnuntaiksi ja olotila olisi huippu hyvä. En taida kylläkään jaksaa liputtaa sen puolesta. Mikro treenaaminen rocks? Tässä meni taas viikonlopun suunnitelmat uusiksi.

Plussaa: se että en ostanut etelän matkaa ja crossari näyttää hyvältä.
Miinusta: suunnilleen kaikki muu.

Taidan riipaista kovan kännin huomenna.

Kommentit

Suositut tekstit