Pyristelyä

Ei tästä hommasta nyt oikein tahdo tulla mitään. Motivaatio on pahasti kateissa, tekee mieli nukkua 11 tuntia putkeen (ja niin olen tehnytkin), ulkona on märkää, pimeää ja himassa rullilla ajo on todella ahdistavaa.

Eli:

Maanantai:

Puntti vaihtui rullailuksi myllyssä. 1 h 14 min.


Keskiviikko:

Kotona rullilla ajo yritystä. Levoton ja hermostunut fiilis, yritin vaihdella rullien paikkaa mutta kunnon feng shuita ei löytynyt. Törkeä väsymys. Yhteensä ajoa 10 minuuttia.


Lauantai:

Puntti pitkästä aikaa. Kroppa aivan uupunut, ei tuntunut kovin hyvältä ja aika väkisin sai vetää.

kyykyssä 20 kg 8x5.
Penkki 10 kg 20x3.
Kulmasoutu 10kg 20x2

Tuon jälkeen fiilis oli entistä tahmeampi, vähän yritin tehdä jotain jumppa pallolla ja lähdin himaan. Yritin ajaa vetoja kotimatkalla, ei onnistunut.


Sunnuntai:

Mylly, jalat eilisen jäljiltä kipeät. Rullilla ensin kevyttä 37 minuuttia, sen jälkeen siirryin ajelemaan watti pyörällä.

Niitä on myllyssä 3 kappaletta ja welgron polkimet sopivat lookin keo klosseihin eli polkimien vaihtoa ei tarvinnut tehdä. Ajoa yhteensä 1 h 23 minuuttia, kokeilin hakea max. wattia ja luvuksi sain 636. Tästä voi vain ja ainoastaan parantaa.

Tunti sen jälkeen kun pääsin kotiin jalat kipeytyivät todella pahasti, nyt tekee tiukkaa päästä edes sohvalta ylös. En malta odottaa huomista punttia.

------

http://www.wattbikeranking.com/
Pieni kipinä tuohon watti hommaan ehkä tuli, tuolta on hauska vertailla omia saavutuksia muiden tuloksiin.

Miten myllyyn pääsee ajamaan watti pyörää? Kävele sisälle, maksa kertamaksu jos et omista kausikorttia ja pyydä vakseja avaamaan sen kanahäkin ovi jossa pyörät ovat. Näin helppoa se on.

Kommentit

Suositut tekstit