Parantelua

Se tauti ei mennytkään sitten ohi ihan hetkessä. Eka hyvä päivä oli vasta eilen ja kun uskaltauduin käymään Hakaniemessä niin tuli ikävä sohvaa. Fiilis ei ollut mikään kehuttava. Viikko menikin sohvalla makoillessa ja Angry Birdsiä pelatessa. Ja tietysti fillarifoorumilla on ollut aikaa notkua ja tämä on viihdyttänyt erityisesti:

http://www.fillarifoorumi.fi/forum/showthread.php?44673-FINNPOWER%E2%84%A2-F-uusi-py%C3%B6r%C3%A4-H%C3%A4rm%C3%A4st%C3%A4

Tänään vastoin kehon vihjeitä lähdin 30 minuutiksi ajamaan rullilla myllyyn. Antin kehotuksesta vaihdoin 100 mm stemmin Asteriaan ja sehän tuntuikin yllättävän hyvältä ennakkoluuloista poiketen. Muuten meni kivasti hirveää väsymystä ja hikoilua lukuunottamatta, mutta mä en oikeasti osaa näemmä pyörittää.

Yhdellä kädellä pidin kaiteesta kiinni ja ajoin ilman käsiä niin pyörä vaappuu ja seilaa rullilla. tapa jolla sen saan pysymään suorassa on jännittää kaikkia lihaksia joita kropasta löytyy. Todella rentoa siis.

Sain trainerin myytyä, hurraa! Nyt ollaan sitten väännetty Antin kanssa kättä siinä vahingoittavatko Tacx Galaxia rullat sitä pyörityksen oppimisprosenssia kun osaamista ei löydy valmiiksi. Noh, jotkut rullat kotiin kuitenkin tulevat ja toivottavasti jo ensi viikon aikana.

Kommentit

Suositut tekstit