Viikot 5 & 6

Viikko 5

kun edellinen viikko tuli nollattua alkavan ylikunnon ja uupumuksen takia niin tämä viikko olikin sitten pelkkää juhlaa kun jaksoin jo paljon paremmin.

Tiistaina ajoin pyörällä puntille ja tehtiin vanhoilla painoilla. Kyykky 30 kg 3 x 5 ja saksikyykky 7,5 kg 5 x 5. Homma meni kuin vettä vaan ja tuntui todella kyvyeltä.

Torstaina puntti, paikalle pyörällä. kyykky 32,5 kg ja saksikyykky 10 kg 5 x 5. Edelleen tuntui kevyeltä.

Sitten iskikin horron viikot koulussa ja hikoilin tehväniä paniikisa kasaan.

Sunnuntaina 60 km:n lenkki, reitti Immerby-Hindby-Boxintie-Mastbyntie-Immersby.

Tuo on sellainen lenkki että sitten kun jaksan ajaa sen pirteästi läpi ilman väsähtähtämättä niin homma alkaa olemaan mallillaan.


Viikko 6.

Horror päivät koulussa jatkuivat joten en ehtinyt puntille enkä oikein lenkkeilemäänkään. Crossarista levisivät keskilölaakerit joten niiden metsästykseen ajelin pyörällä 30 km. Jos kaipaat hyvin laakereita niin Roihupellosta löytyy laakeri-centeristä. Suosittelen lämpimästi. 

perjantaina tuli huolletulla pyörällä ajettua pari kilsaa ja todettua miten ihanaa on se kun mistään ei kuulu mitinöitä tai kilinää.

Lauantaina lähdin VPR.n ja Namusedän kanssa ajamaan Bodomin ympäri. Olin pyytänyt rauhallista lenkkiä ja osittain se toteutui. Tasaisessa VPR veti meitä noin 31 km/h vauhteja eteenpäin ja mäkiä ajettiin  jyrkkyydestä riippuen 15-25km/h joten oli todella kiva lenkki ja erinomaista treeniä tempoilevaa treeniä. Tasaisella pysyin todella hyvin peesissä vaikka olinkin aikalailla mukavuusalueen ulkopuolella. Mäet tuottavat vielä ongelmia, mutta oli iloista huomata että loivia pitkiä nousuja jaksaa ajaa vahdikkaammin peesissä tippumatta pois eikä väsymyksestä ollut tietoakaan.

Yhteislenkin keskariksi muodostui 26,4 km/h ja mulle tuli kilsoja kaiken kaikkiaan 79.

Kummasti se kunto nousee vähäisellä treenillä ja levolla.

Sunnuntaina keho ilmoitteli että on uupunut, joten jätin suunnitellun lenkin kokonaan välistä. 






Kommentit

Suositut tekstit