Viikko 2 & Viikko 3

Ollut niin kiirusta että ylimääräistä energiaa ei ole löytynyt blogin kirjoitteluun.

Viikko 2:

Tiistai:

 Eka puntti Brunalla ikuisuuksiin. Aloitettiin 20 kg tangolla kyykky 3 x 5

Uutuutena saksikyykky eli Bulgarian split squat 5 kg:n tekniikkatangolla 5 x 5.
Oli todella vaikeaa hahmottaa mitä mun pitää tehdä ja melko huonon tasapainon takia huojuin ympäriinsä aikas paljon. Liike näyttää tältä.

Lisäksi jumppapallo treeni keskivartalolle ja se olis sitten siinä.
--------
Keskiviikko:

Kävin kipeillä jaloilla ajamassa 54,6 km, nousumetrejä kertyi 650 metriä. Todella väsynyt olo.
---------
Torstai

Puntti.

Kyykky 25 kg 3 x 5

Saksikyykky 5 kg 5x5 

Pallojumppa

-------------

Jalat olivat aivan riemuissaan tosta puntista ja viikonlopun vietin AHH ajossa huoltoautoa ajaen joten siinä ne viikon ajot oli suunnilleen.

---------

Viikko 3

Maanantai:

Ajoseuran kaipuu oli suuri ja päädyinkin vantaankoskelle ajamaan lyhyttä noin 40 km:n porukkalenkkiä. Vauhdit olivat ollian kovat joten tilttasin aivan täysin ja keskisyke vaatimattomat 180. Siirtymäajoa tuli 50 kilsaa joten kauden pisin lenkkin tulikin sitten tässä.

Tiistai:

Puntti.

kyykky 27,5 kg 3 x 5

Saksikyylly 7,5 kg 5 x 5

Lihakset olivat ilmeisesti ottaneet itseensä maanantain lenkistä joten saksikyykyssä sain sitten oikeaan pakaraan suojakrampin. Sarja tehtiin loppuun vasemmalla jalalla. 

Torstai:

Ajoin Brunaan karseassa vastatuulessa 1 h 3 minuuttia joten lämmöt oli kohdillaan.

kyykky 30 kg 3 x 5

saksikyykky 7,5 kg 5 x 5

pallojumppa.

Pakara ärsyyntyi treenistä, mutta pystyin kuitenkin ajamaan pyörällä takaisin himaan mukavassa myötätuulessa.

Viikonlopun tahkosin Porissa Satakunnan ajoissa joten ajot jäi taas kerran itseltä väliin.

---------------------------

Tosiaan nytr punttia kaksi kertaa viikossa ja ajot tulevat olemaan mäkipainotteisia. Maanantain porukka lenkillä tuli havaittua että tasaisella peesissä pystyy roikkumaan liian kovissa vauhdeissa ja rähäjtävä nopeus ei ole hävinnut minnekkään. Mutta heti kun etupyörä on korkeammalla kuin takapyörä alkaa ahdistamaan ja miesten perässä en pysty millään. Lisää voimaa, voimakestävyyttä ja painonpudotusta siis tiedossa.

Kyykky kulkee paremmin kuin aikaisemmin. Syy tähän on melkovarmana astmalääkitys, aikaisempi hapenloppuminen ja pyörryttäminen sarjojen aikana on hävinnyt kokonaan mikä on hienoa. Saksikyykky tuntuu todella vaikealta ja kysyy samantyyppistä voimaa jota joutuu käyttämään pyöräilyssä. Siinä näkyykin oikein hyvin heikot voimatasot kun katsoo millä painoilla sitä teeen verrattuna kyykkyyn jossa taas pusketaan ylös kummallakin jalalla.

Pyörälenkille yritän tosiaan hakea mäkikestävyyttä ja jätän kovavauhtiset lenkit sikseen. Räjähtävään nopeuteen, peesaamiseen ja hyviin vauhteihin tasaisella ei nyt jurii tarvitse kiinnittää huomiota, ne taidot tuntuvat olevan tallella. 



Kommentit

Suositut tekstit