Viikko 4

Maanantai

Muijien pyörälenkki, fiilis oli alusta asti tosi nuutunut ja olin mennyt vielä speksaamaan mäkisen reitin. En nykyään enää bonkkaa vaan kun voimat / energiat loppuu niin vauhdit hyytyy, mutta aina pystyy ajamaan himaan. 60 km niin väsynyt olo ettei koskaan.


Tiistai

Ajoin pyörällä puntille, sykkeet aivan katossa ja pyörä ei liikkunut ollenkaan. Kun pääsin brunalle oli syke kävellessä 160 ja olin aivan loppu. Istun todella paljon että sain sykkeen alas ja tein juttuja hitaaseen tahtiin.


Kyykyss kokeiltiin ensin 32,5 kg mutta ei siitä tullut yhtään mitään. Sarja loppuun 30 kg:llä.

Saksikyykyssä 7,5 kg.

Ilmeisesti liikaa kaikkea äksöniä ollut pari viikkoa ja keho ei yksinkertaisesti ole saanut tarpeeksi lepoa. Päätinkin ottaa kolmen päivän time outin enkä tehnyt mitään. Valitettavasti ruokakaan ei  maistunut mutta sain sentään otettua rennosti.

Lauantai

kävin ajamassa saman lenkin kuin maanataina, totaalinen uupumus taas kerran, tällä kertaa varmaankin viikon huono energian saanti näkyi tuossa.

Sunnuntai

Jalat sen verran väsyneet että lepoa lepoa. Ensi viikolla uutta yritystä ja syömiseen pitää nyt kiinnittää huomiota. Onhan se kiva että paino putoaa, mutta tyhjillä varastoilla ei oikein pysty ajamaan, nälkä ei vaivaa kuitenkaan mikä on kivaa.






Kommentit

Suositut tekstit