Jahas

Treeni rintamalla ei oikein mitään, kyykkyä tuli pari viikkoa sitten kokeiltua ja lähtötaso on 25 kg, huomattavasti parempi kuin vuosi sitten vaikka mitään en ole tehnyt asian hyväksi.

Muuten vietin pari viikkoa Fuengirolassa, Costa Del Sol oli tällä kertaa Costa Del Agua ja aurinko oli melko harvoin nähty vieras. Talvi päivä E-Espanjassa on kuin huono kesäpäivä Suomessa.

Talvilomat nostivat lentojen hinnat törkeiksi, joten otin ja lensin Madridiin ja sieltä otin Ave junan Malagaan. 500 km suhahti 2,5 tuntiin. Junassa kuljetettavien matkatavaroiden määrä on rajoitettu yhteen matkalaukkuun, ylimääräisistä pitää maksaa. Kaikki tavarat myös läpivalaistaan joten se ei ole ideaali tapa kuljetella epämääräisyyksiä laukussa ;)

Olin melkein kokoajan kipeänä, ensin iski joku bakteeri ja sen jälkeen kylmetin itseni joten eipä tuo reissu nyt kauhean onnistunut ollut.

Plussaa siitä että  keho jaksaa nykyään parantua sairastelusta eikä tauti leviä keuhkoputkeen, mutta pitää varmaan keskustella lääkärin kanssa lääkityksen korjaustoimenpiteistä että voisi keskittyä muuhunkin kuin lepäilyyn. Pyörää vois olla esimerkiksi ihan kiva ajaa.




Kommentit

Suositut tekstit