Problem?

Joku viisas taisi joskus sanoa että se on aivan sama mitä sitä suunnittelee kun uusiksi se menee kuitenkin. Kun sain vasemman korvan kuntoon niin sitten olikin jo oikean vuoro tulehtua. Yritän olla treenaamatta silloin kun syön kipulääkkeitä, siinä ei vain ole mielestäni mitään tolkkua.

Korva parantui ja meninkin sitten torstaina Myllyyn ajamaan rullilla. Viime kerrasta olikin yli vuosi joten vähän mietittytti mitähän tästäkin tulee. Otin crossarin treeneihin useammasta syys: Siinä on löysempi ajoasento ja kun ei ole tullut ajettua niin aivan turha jumitella selkäänsä sillä ns. kisakireällä asennolla. Ja kun jalat ovat heikossa hapessa niin 46T iso etulimppu on aivan tarpeeksi. Sitten kun alkaa välitykset loppumaan niin voikin vaihtaa maantiepyörän alle.

No mites se treeni meni? Uskomattoman hyvin. En tippunut rullilta, en huojunutr levottomasti ja homma sujui kuin olisin vasta äskettäin käynyt ajamassa. Olen ilmeisesti niin onnekas että aerobinen kunto on nollatasollakin melko hyvä, jaksoin tunnin pyöritellä noin 90 kadenssilla ilman suurempia ahdistuskohtauksia. Pidempäänkin olisi mennyt, mutta laiskistumaan päässyt takapuoli sanoi sopimuksensa irti. Ehkä ihan hyvä etten heti alussa innostunut vetämään yli tunnin sessiota.

Perjantaina sitten suuntasin ystäväni kanssa Herttoniemen portaisiin. Jos aerobinen kunto on luonnostaan hyvä tasamaalla niin lihasvoimaa ei sitten enää löydykkään samalla tavalla. Neljä kierrosta ja pakko oli lopettaa treenit lyhyeen, ei vaan pystynyt yhtään enempään. Ystävväni harrastaa voimanostoa ja joka kierroksella otin tyylikkäästi takkiin.

Sunnuntaille suunnittelin rulla- ja painnonnosto treeniä, mutta tällä kertaa kummatkin korvat päättivät tulehtua lauantai aamuna. Nyt on vahvemmat dropit joten kolmas kerta toden sanoo.

Eli mitä tästä voi nyt sitten päätellä: Aerobinen nousee luultavasti todella nopeasti rullien avulla entisiin lukemiin. Voimaan on aivan pakko satsata jos mielii ajaa mäkiä ylös järkevästi edes Suomessa ensi kesänä. Luvassa siis rullia, punttia ja portaita ja luultavasti tuolla combolla mennään läpi vuoden kun voimaa on heikosti ja se myös katoaa nopeasti jos siihen ei yhtään satsaa.

Keuhkoputki tuntuu hoitavalla kortisonilla ihan hyvältä, ei niin hyvältä kuin Espanjassa mutta huomattavasti paremmalta kuin ennen lääkkeen takaisin tuloa. Kyllä tämä tästä!


 

Kommentit

Suositut tekstit