Länsirintamalla ei mitään uutta

Tänään pääsin keuhkosairauksien erikoislääkärin vastaanotolle. Nyt alkaa hommassa olemaan tekemisen meininkiä. Verikokeissa ei näkynyt mitään, kuten ei myöskään kahdessa muussa testissä. Sen tiedän nyt että en ole allerginen siitepölyille enkä yleisimmille kotieläimille. Näiden tulosten takia mulle buukattiin 3 testiä lisää ja jos niissäkään ei näy mitään niin sitten testataan lisää siihen saakka että vikaon määritetty.

Ainoa miinuspuoli tässä kaikessa on se että nyt sitten pitäisi jaksaa olla kuukausi ilman kortisoni lääkitystä. Eli ei toivoakaan että saisin kortisonia tabletteina että kykenisin ajamaan lenkkiä. Työmatkan ajaminen on ainoa asia mitä nyt jaksan ajaa rauhallisesti ja silti uuvuttaa todella pahasti kun perille pääsee.

Sain käskyn syödä vehnä tuotteita, oireet kun eivät viittaa keliakiaan. Eli nyt välillä mäkkiä naamaan ja kirjaamaan mitä tapahtuu. Myöhemmin sitäkin sitten tutkitaan jos on tarvetta.

Lennän 4 kuukauden päästä Espanjaan lomalle, olisi ihan järjettömän hienoa jos kunto olisi sellainen että pyörän voisi ottaa mukaan. Nyt ei voi kun sitten toivoa.

Mieletön lääkäri kertakaikkiaan, paljon valoisampi fiilis kun tiedän että nyt testataan ihan kaikki eikä heitetä noppaa :)

Lääkäri kysyi pitäisikö testejä lykätä että pääsen TdH:n ajamaan, olihan se vähän surullista todeta että ei mulla ole mitään kuntoa millä ajaa yhtään mitään että turhaa lykkäämään.

Tämä blogi menee nyt varmaan kuukauden tauolle, ei ole kauheasti mitään mistä kirjoittaa. 



Kommentit

Suositut tekstit