Sähläystä ja kaksi konsonanttia

Muutama hetki taas vierähti että tulin tänne kirjoittelemaan, läppärini nimittäin sanoi sopimuksessa irti joten eipä ole ollut dataa mistä kertoa. Äsken sain Polarin uudelle koneelle asennettua ja oli aikamoista tuskaa saada ohjelma ymmärtämään back up tiedostoja. Jari Kulmala kertoi ongelmaani vastauksen ja sain kun sainkin kaikki vanhat treenit näkyviin, isot kiitokset vielä sinne suunnalle :)

On ajettu ja on levätty. Viime viikolla kun parannuin kuumeesta niin ajo intoa piisasi, rullailin 165 km. lenkkien pituudet ovat tällä hetkellä varsin vaatimattomat 30-50 km.

Tällä viikolla onkin sitten ollut hiljaisempaa, viime sunnuntaina tein sen virheen että pyysin kuutta (6) miestä ajamaan PK-lenkkiä bodomin ympäri. Noh siitä lenkistä onkin sitten koetettu toipua koko viikko. Keskiviikkona yritin ajaa lenkin tynkää crossarilla jossa oli 23 mm Durano S kumit ja meno oli vähintään yhtä tahmeaa kuin nastoilla. Lepoa otin ohjelmistoon loppuviikoksi.

Viikonlopun nätit kelit ovatkin sitten menneet sitten mielenkiintoisissa kuvioissa. Eilen osallistuin CCH:n järjestämään tuomari koulutukseen josta saan nyt itselleni kakkostason tuomarikortin. Oman tiimin miehet kun lahjoittivat minulle kaksi konsonanttia: DS. Tunnetaan myös nimella Director of sport eli sporttipäällikkö.

Oma kunto kun on mitä on, joten minut bongaa tällä kaudella aika tiiviisti Team Cycle Centerin huoltoauton ratista.

Ajan varmasti kaikki kuntoajot läpi mitä eteläisessä Suomessa järjestetään, mutta näillä syke ongelmilla ei mennä riehumaan maantiekisoihin alkukaudesta. Rakentelen hyvää pohjaa alkukauden ja sitten voin vähän alkaa yrittämään treenaamista.

Jatkossa kirjoittelen tänne varmaankin omien "treenien" lisäksi tarinaa Elite miesten kisoista autokuskin näkökulmasta. Mielenkiintoinen kevät tiedossa!

Kommentit

Suositut tekstit